Meistä – About us

Kasvatamme pienimuotoisesti staffordshirenbullterrierejä Pornaisten Halkiassa. Staffipiireissä ja kasvattajana olen alkumetreillä, tähän mennessä olen kasvattanut neljä pentuetta. 

Tavoitteeni kasvattajana on kasvattaa mahdollisimman terveitä sekä rodunomaisia staffeja ihmisten parhaiksi ystäviksi, perheenjäseniksi ja harrastuskavereiksi.

Kasvattajana valinnoissani painotan terveyttä. Käyttämäni jalostuskoirat ovat kattavasti tutkittuja ja suosin koiria tutkittavan enemmän kuin PEVISAn verran.

Painotan valinnoissani luonnetta sekä harrastusominaisuuksia. Haluaisin jalostaa luonteeltaan tasapainoisia koiria; sopivasti potkua harrastuksiin ja ovat arjessa mutkattomia mutta kuitenkin aktiivisia osallistujia.

Rakenteellisesti staffeissa haen mieluummin kevyttä kuin raskasta; ketterää, tasapainoista, kestävää sekä sporttista rotutyyppiä. Tämän vuoksi kaikki kasvattini eivät välttämättä ole näyttelyiden kirkkaimpia tähtiä, mutta se ei ole suoranaisesti tavoitteenikaan. Tavoitteeni on, että kasvattamani koirat säilyttävät selkeän rotutyypin ulkomuodollisesti.

Valitsen yhdistelmät huolella ja tutustun yhdistelmän koiriin mahdollisimman hyvin ja laajasti.